Az alábbiakban található információkkal remélhetőleg minden felmerülő kérdésre egyszerű választ tudunk adni!

Hogyan lehet rendelést leadni ?

A rendeléseket a weboldalon található kosaras rendszeren keresztül várjuk. Rossz tapasztalataink miatt telefonon "szóban" nem veszünk fel rendelést!

Hogyan történik a fizetés?

Utánvétes szállítás esetén a futárszolgálat alkalmazottjánál tudod kifizetni a rendelés összegét. Ha csomagpontra kérted a rendelését akkor a megadott helyen tud majd fizetni.

Bankkártyával is tudok majd fizetni?

Igen van lehetőség kártyával fizetni, de ezt előre jelezd a futárnak mikor kézbesítés előtt felveszi Veled a kapcsolatot. Csomag pontokon, postán és automatáknál természetesen tudod használni a bankkártyádat fizetésre.

Nem megfelelő méretű cipő, csizma, termék rendelés esetén mit lehet csinálni?

A csomag átvétele után kérjük még aznap próbáld fel a megrendelt cipőt és/vagy csizmát és probléma esetén kérjük ha lehetséges azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot, és közöljük a további teendőket.

Mennyi időt vesz igénybe a szállítás?

Ha a raktárkészleten található termékeket rendelsz 2-5 munkanap alatt tudjuk kézbesíteni!

Mikor érkezik a futár?

A kiszállítás napjáról a futárszolgálat emailt vagy SMS-t küld és munkaidőben 8-16 között kísérli meg a kézbesítést.

Mi történik ha nem vagyok otthon?

Ha futár érkezésekor, nem tartózkodsz otthon, a következő napon újra megpróbálja kézbesíteni a csomagot. A második sikertelen kézbesítés után futár leteszi a csomagot az értesítőn megjelölt postára ahol további 10 napig tudod átvenni. Ha rendeléskor megadtad telefonszámod, lehetséges, hogy a futár fel fog hívni.

Hogyan tudom átvenni a csomagot ha 8 és du. 4 óra között dolgozom?

A csomagot kérheted akár munkahelyedre is, amit ha jelezel nekünk a futár csak a Te kezedbe fog átadni!

Mennyire diszkrét a csomagolás?

A legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel csomagoljuk termékeinket., hogy az általunk küldött dobozba, Rajtad és rajtunk kívül senki se tudja meg mit tartalmaz a doboz! A csomag megnevezéséhez sem írunk semmit, így a futár sem tudja mit kézbesít!

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A kiszállítás futárszolgálattal minden esetben 1900 Ft-ba kerül, külön csomagolási költséget nem számolunk fel.

Van lehetőség személyes átvételre ?

Igen, Egerben. Üzletünk egyelőre nincsen webshopként üzemelünk. Személyes átvételre Egerben a bemutatótermünkben van lehetőség, előzetes időpont egyeztetés után!

További kérdéseim lennének, hol kaphatok választ?

A vásárlói tájékoztató menüpontban részletesen leírtunk mindent vagy bármelyik elérhetőségünkön felveheted velünk a kapcsolatot és megpróbálunk minden felmerülő kérdésre válaszolni!