Szerepjáték farok plugok

A róka- és kutya farok plugokat BDSM szerepjátékokban használhattok, az anális stimuláció erotikus játékaként. Minden farok anál plug unisex így akár férfi akár női házi kedvenced is viselheti.

Róka, nyúl, póni, cica farok plugok végei hagyományos anál plugok, melyeknek talpas végein szőrmés vagy szőrös farok rész található. Ezen anál plugok posiba helyezve tipikusan emlékeztethetnek egy róka, nyúl vagy egy macska farkára. Ezek a plugok különböző méretben és anyagban (fém, szilikon, üveg) elérhetőek, így ki tudod választania Neked legmegfelelőbbet egy BDSM szerepjátékokhoz. A róka farok plugok a viselőnek és a partnernek is egyaránt okozhatnak örömet ezáltal hozzájárulnak a BDSM fantáziátok kielégítéséhez.

Kutya farok plugok hasonlóak a róka farok plugokhoz, de a végükön általában szilikon formázott rész található a szőrme helyett. Ezeket a plugokat is  BDSM szerepjátékokhoz használhatjátok. Népszerűek petplay szerepjátékokban, amikor az alárendelt fél a kutya szerepét veszi fel, akinek így csak az engedelmesség adatik meg.

Aktív szűrők