Távtartók függesztők

A BDSM világában rengeteg eszköz és kiegészítő áll rendelkezésre azok számára, akik a különféle játékok során a testi korlátozás vagy a dominancia és alávetettség élményét keresik. Egyik ilyen népszerű eszköz a távtartós bilincsek, melyek nemcsak a BDSM gyakorlói között, de a kezdők körében is népszerűek lehetnek.

A távtartós bilincsek, ahogyan a neve is sugallja, két bilincsből állnak, amelyek között távtartó rúd található. A távtartó rúd hossza változó lehet, és a kívánt korlátozás mértékétől függően állítható kivitel is létezik. A bilincsek csuklókhoz és bokákhoz rögzíthetőek, így a viselő mozgását korlátozzák, és egy bizonyos testhelyzetben tartják. A távtartós bilincsek fémből, műbőrből és ezek kombinációikból készülhetnek.

A távtartós bilincsek használatakor mindig fontos a biztonság. Ügyelj rá, hogy a bilincsek ne legyenek túl szorosak, és ne akadályozzák a vérkeringést. Habár a bilincsek a testi korlátozást szolgálják, fontos, hogy a viselőjüknek legyen lehetősége jelezni, ha valami nem kényelmes vagy fájdalmas.

A BDSM távtartós bilincsek izgalmas kiegészítők a dominancia és alávetettség világában, lehetővé téve a használójuk számára, hogy új dimenziókba lépjenek a játékok során.

Aktív szűrők