Ostorok

Az ostor és a korbács olyan eszközök, amelyeket a BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism) játékokban használnak, és általában az erőszakosabb dominancia és a büntetés szerepét szolgálják. Az ostor és a korbács általában a bőrre vagy a ruházatra gyakorolt ütésekkel történő fájdalomra és érzéki ingerekre hat. A BDSM játékokban fontosak lehetnek az intenzív élmények és a szerepjáték kialakítása szempontjából.

A BDSM ostorok általában hosszú, vékony rudak, amelyek végén hosszú zsinór, szőr, bőr vagy műanyag szálak találhatóak. Az ostorokkal történő ütések általában fájdalmasak, de számos ember számára izgatóak is lehetnek. Az ostorokat általában a fenékre, a combra vagy a hátra használják.

A BDSM korbácsok általában rövidebb, vastagabb és merevebb nyelek, amelyek végén több, rövidebb zsinór, bőrszál vagy más anyag található. A korbácsokkal történő ütések általában intenzívebb fájdalmat okoznak, mint az ostorokkal történő ütések. A korbácsokat általában a fenékre vagy a hát alsó részére használják.

Amikor ostorokat vagy korbácsokat használnak a BDSM játékokban, fontos biztosítani, hogy mindkét fél beleegyezzen azok használatába, és hogy a játék biztonságos maradjon. Az ostorok vagy korbácsok használata előtt érdemes beszélni a határokról és a korlátokról, valamint megtanulni, hogyan lehet biztonságosan használni ezeket az eszközöket.

Az ostor és korbács  BDSM szerepjátékokban használható

Aktív szűrők

Az ostorok és korbácsok használata a BDSM játékokban lehetővé teszi a domináns félnek, hogy uralja a másik fél érzéseit és reakcióit. Azonban fontos megjegyezni, hogy ezek az eszközök potenciálisan fájdalmasak és veszélyesek lehetnek, ezért a használatuk előtt fontos biztosítani, hogy mindkét fél beleegyezzen azok használatába, és meg kell tanulni, hogyan lehet biztonságosan használni őket.

Ha új vagy a BDSM játékokban, érdemes kezdetben óvatosnak lenni az ostorok és korbácsok használata során.

  • Kommunikáció: Az ostorok és korbácsok használata előtt fontos, hogy kommunikálj a partnereddel. Beszéljétek meg a határokat, az elvárásokat és a korlátokat. A BDSM játék során fontos, hogy soha ne enged magad olyan szituációkba, amelyeket veszélyesnek vagy kényelmetlenek érzel.

  • Felkészülés: A bőröd felkészítése fontos lehet, mielőtt az ostorok vagy korbácsok használatába kezdesz egy BDSM szerepjátékban. Első körben használhatsz kenőcsöt vagy olajat, hogy a bőröd simább legyen, és csökkentsd a sérülések kockázatát.

  • Kiválasztás: Az ostorok és korbácsok különböző méretűek és anyagokból készülnek, ezért fontos kiválasztani azokat, amelyek kényelmesek és biztonságosak a használat szempontjából. Kezdetben érdemes kisebb és puha anyagú ostorokkal vagy korbácsokkal kezdeni.

  • Használat: Az ostorok és korbácsok használata során fontos figyelni a partnered reakcióira, és fokozatosan emelni a fájdalom intenzitását. Kezdj könnyed ütésekkel, majd növeld az intenzitást, ahogy a partnered ellazultabbá válik. Használd a csuklódat, hogy az ostor vagy korbács csapásokat irányítsd, és mindig figyeld a célpontot, hogy elkerüljétek az érzékeny területeket.

Az ostorok és korbácsok használata után fontos, hogy gondosan kezeld a műbőrt. Használj  szilikon olajat, hogy növeld a termékek élettartamát.

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 4 300 Ft‎ - 8 801 Ft‎

Színek

Színek

Anyag

Anyag

Típus

Típus

Funkció

Funkció

BDSM szint

BDSM szint

Mellék szín

Mellék szín

Anyag 2

Anyag 2

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Facebook posztok