Latex ruhák

Latex ruha a fétis maga! A második bőr melynek fénye, illata, "hangja" is magával ragad. Viselése olyan élmény melyet előtte nem tudsz elképzelni.
A latex (gumi) egy egyedülálló anyag amit jó nézni és jó viselni is. A jól megtervezett latex ruha tökéletesen illeszkedik a test formájához követei a vonalait és mint egy második bőr (second skin) úgy viselkedik. A latex ruhák gyakran merész, szexi megjelenésűek, a divati és az alternatív kultúrákban egyaránt népszerűek. A latex, mint anyag ugyanúgy tökéletesen használható szoknya, nadrág, ruha és bármilyen jelmez elkészítéséhez, mint a szövet méteráru.
Az latex ruhák viselése, leggyakrabban az alternatív vagy a BDSM kultúrához köthető, de az emberek (általában celebek) viselnek latex ruhákat különleges eseményekre az extravagáns stílus miatt.
A latex ruhák mindig matt felületűek, és mosás után is elvesztik fényüket. Fényezésükhöz léteznek erre a célra kifejlesztett fényesítő folyadékok illetve az általunk is ajánlott speciális szilikon tartalmú (latex compatible) síkosító folyadékok amik a ruha felvételéhez is használhatóak! Egyszerűen önts néhány csepp szilikonos síkosítót a ruhára és kezd el szétdörzsölni egy textil darabbal, szivaccsal vagy akár a kezeddel.

A latex ruhák viselése általában egyfajta önkifejezési, de nem feltétlenül jelenti az életmódot vagy a szexuális beállítottságot.

Latex ruha a fétis maga, melynek fénye és a hangja is magával ragad

Aktív szűrők