Latex catsuit

A latex catsuit (cicaruha) egy teljes testet befedő overall, amely általában nyakig ér, de néha az arcot is eltakarja. Leggyakrabban elöl hátul cipzáros formában viselik, de már  sokféle cipzár kombinációban is elérhetőek. A latex catsuitok népszerűek a BDSM kultúrában és gyakran viselik szexuális tevékenységek során. A latex cicaruhák nem csak a szex közben használatosak, hanem már a divatipar is előszeretettel használja. A latex catsuitok leggyakrabban még mindig az alternatív kultúrákhoz tartoznak vagy szerepjátékokban viselik. A latex catsuit ily módon még mindig gyakran asszociálódik a BDSM és a dominancia fogalmával, viselőik gyakran keresik a szexuális izgalmakat. A latex catsuit viselése azonban bizonyos kihívás elé is állítja viselőjét.
A latex catsuit viselése általában egyfajta önkifejezés a BDSM divatban, de nem feltétlenül jelenti az életmódot vagy a szexuális beállítottságot.

Latex catsuit

Aktív szűrők

Latex ruhákkal kapcsolatos információk:

A ragasztott eljárással készült latex ruhák standard méretek után és méretre készítve is rendelhetőek. A méretre készített latex ruhák készítésekor 15%-os felárat számolunk! A latex ruhák a megrendeléstől számított 12-14 héten belül készülnek el!

Méretre készített latex ruhák rendelése mindig a kitöltött mérettáblázattal együtt érvényes!

Minden ragasztott latex ruha rendelésnél előlegként kérjük a megrendelt latex ruhák árának 30%-át. Erről előlegszámlát küldünk majd az előleg beérkezése után indítjuk a latex ruha gyártását!

A latex ruhák méretre készítéséhez szükséges adatokat a mérettáblázatba kell beírni. A méreteket célszerű a meztelen testen levenni, mivel így még pontosabban fog a ruha illeszkedni. Kétféle méretmegadás lehetséges, az első szerint a mért adatokat írod a táblázatba és a gyártó végzi el a szűkebbre szabást. A másik, a gyártáshoz szükséges adatokat közlöd amin a gyártó cég már nem módosít (profiknak)! Kérjük a táblázatban minidig jelezd mely méreteket adtad meg!

A latex ruhák ideértve a szoknyák, nadrágok is 0,4 mm vastag latex anyag felhasználásával készülnek, míg a fűzők elkészítéshez 1 mm vastag latex anyagot használnak. Kérjük a nem standard vastagságú (latex anyag) rendelési igényed, minidig jelezd!

Latex ruhák:

A latex (gumi) egy egyedülálló anyag amit jó látni és jó viselni is. A latex, mint anyag ugyanúgy tökéletesen használható szoknya, nadrág, ruha és bármilyen jelmez elkészítéséhez! A jól megtervezett latex ruha tökéletesen illeszkedik a test formájához követei a vonalait és mint egy második bőr (second skin) úgy viselkedik!

Latex és lakk közti különbség:

A latex egy természetes anyag a gumi.
A lakk egy hordozóra (textilre) ragasztott PVC réteg!

A latex alap állapotban matt anyag mindig fényesíteni kell. A lakk anyag fényét a PVC réteg adja és a felvitt anyagok közti különbség miatt vannak csillogóbbak és lehetnek mattak is pl. a műbőr is ilyen anyag!
Példaként a Matrix című filmben Carrie-Anne Moss lakk ruhákat viselt és a főszereplők közül szinte csak a Persephone-t alakító Monica Bellucci játszott latex ruhában!

Hogyan készülnek a latex ruhák

A latexet egy természetes anyag a gumifa nedvéből készítik. A rubber (gumi) és a latex szó ugyanazt az anyagot takarja. A rubber szó inkább az ipari használatra jellemző a latex szót pedig a ruha és divat világ használja. A természetes gumi áttetsző de a legtöbb esetben befestik az anyagot. Léteznek áttetsző (transparent), félig áttetsző (semi-transparent) és metálos fényű (metallic-latex) latex anyagok is. A nyers latexből kétféle eljárással készíthető ruha mártásos technológiával és ragasztott kivitelben!

Mártott latex ruhák: a folyékony gumiba mártott formára rátapad az anyag majd ezt követően hagyják megszáradni és lehúzzák a mintadarabról. Ezzel az eljárással illesztés mentes ruhadarabok készíthetőek! A mártás miatt a latex anyag vastagsága a kész ruhadarabon nem teljesen egyenletes, de felületük tökéletesen sík. A technológia korlátai miatt csak egy színű latex kesztyűk, latex harisnyák és latex ruhák gyárthatóak mártott eljárással. A több színű, design-os latex ruhákat csak ragasztással lehet elkészíteni viszont ez mindig költésnövelő tényező.

Ragasztott latex ruhák: a folyékony gumiból különböző vastagságú latex anyagot készítenek melyeket tekercsekben árulnak a gyártók, mint a szövet méteráru anyagokat! A latex "lepedőkből" szabásminták alapján kivágják az elkészítendő ruhák darabjait majd összeragasztják őket, éppen úgy mint egy varrónő csak varrógép nélkül. A ragasztott eljárással készült latex ruhák, ruha költeményeknek csak az emberi fantázia szabhat határokat.