Műanyag pénisz ketrecek

A műanyag pénisz ketrecek vagy pénisz lakatok, szexuális eszközök, amelyeket leggyakrabban BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism) játékok során használnak. A pénisz ketrec a pénisz és a here fizikai korlátozására szolgál. A pénisz ketrec megakadályozza az alárendelt fél szexuális aktivitását. A pénisz ketrecek nagyban hozzájárulnak a szexuális izgalom és kötözés aspektusaihoz.

A műanyag pénisz ketrecek általában választható méretű heregyűrűkből valamint egy a péniszt körül ölelő, bezáró ketrecből állnak. A heregyűrű a pénisz ketrecre csúsztatható, csatolható majd a két elemet lakattal, mini zárral vagy plombával lehet egymáshoz rögzíteni. Izgalmas játék lehet ha aznap a pénisz ketrec kulcsát a párod veszi magához.

A pénisz ketrecek lehetőséget adnak a domináns fél számára, hogy a szub szexuális vágyait kontrollálja. A pénisz ketrec megakadályozza a merevedést  Ha nem a megfelelő méretű pénisz pénisz ketrecet és heregyűrűt választod könnyen fájdalmat vagy sérülést okozhatnak.

Aktív szűrők