Fém anál plugok

A fém anál plugok és tágítók különböző méretekben és formákban készülhetnek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Minden fém anál plug tökéletes formával, anatómiailag megtervezve, rozsdamentes acélból készül ami lehetővé teszi a hosszabb távú viselést. Ezek a fém plugok a legerősebbek és legszilárdabbak a szexjátékok között. A fém jó hővezető képességét kihasználva játszhatsz a hideg-meleg nyújtotta borzongató érzéssel.

  • Hegyes véggel rendelkező fém anál plugok: Az alap típusú anál tágítók melyek általában 3 méretben rendelhetőek. Ezek a fém anál plugokat kezdőknek ajánljuk. Kiszélesedő talp rész a biztonságos használatot segít elő.
  • Bordázott fém anál plugok: Ezek az anál tágítók redőzött, bordázott felülettel rendelkeznek, és fokozatosan vastagodnak a végük felé.
  • Ékszer fém plugok: Az elmúlt években divatba jöttek a különböző színű kristály végződésű anál plugok amik fokozzák a vizuális élményt.
  • Két vagy több végű fém anál plugok: Ezek a fém anál plugok minden végükön különböző méretű anál tágítót tartalmaznak. Az ilyen típusú anál plugok különböző élményt kínálnak, és lehetővé teszik a változatosságot.

A fém anál plugok, anál tágítók használata előtt mindig használj megfelelő síkosítót. Lassan és fokozatosan haladj ne félj kommunikálni a partnereddel. A fém anál plug nyújtotta élvezet mindenkinél különböző.

Aktív szűrők

A fém anál plugok és dugók számos méretben és kivitelben érhetők el, így megtalálhatod a számodra leginkább megfelelőt. A fém plugok anatómiailag megtervezett formával rendelkeznek és rozsdamentes acélból készülnek, így akár hosszabb időn át is kényelmesen viselheted őket. A fém plugok a legrobusztusabbak és legmasszívabbak az anál tágítók között. A fém hővezető tulajdonságának köszönhetően kísérletezhetsz a hideg és meleg nyújtotta anális érzésekkel. A hegyes végű fém anál plugok a legáltalánosabbak, melyek többnyire három különböző méretben érhetők el és elsősorban kezdők számára ajánljuk őket. A kiszélesedő  alapjukkal a biztonságos használatot biztosítják. Bordázott fém anál dugók jellemzően redőzött kialakítással készülnek és fokozatosan szélesednek a végük felé. Ékszerként is funkcionáló fém anál plugok a közelmúltban lettek népszerűek, melyek különféle színű kristállyal a végükön gazdagítják a vizuális látványt. Többvégű fém plugok azoknak ajánlottak, akik változatosságra vágynak, mivel különböző méretű végződésekkel rendelkeznek. A fém anális plugok használata előtt mindig alkalmazz elegendő síkosítót, és lassan haladj előre, miközben folyamatosan kommunikálsz a partnereddel. A fém popsi plugok által nyújtott érzések mindenki számára eltérőek lehetnek.