Latex felfújható dildók

A felfújható latex dildók olyan szexuális eszköz, amelyet a hüvely vagy anál stimulálására is egyaránt használhatsz. A felfújható latex dildók pénisz vagy anál plug formában elérhetőek és különböző méretekben kaphatóak. A latex dildók lehetnek sima felületűek vagy különféle textúrákkal rendelkezhetnek, hogy változatos élményt nyújtsanak.
Felfújható pumpás latex dildóknak két típusa van:

Tömör, szilárd belsővel rendelkező dildók - Ezek a dildók akár a pumpa használata nélkül is használhatóak. A tömör belső és a rugalmas külső latex réteg közé a pumpa használatával levegő fújható. Ezáltal a dildó kezdeti méretétől szűkebb határok között (2-5 cm) nagyobb méret érhető el.

Ballon dildók - Csak felpumpált állapotban használhatóak. A mellékelt pumpával a levegő egy formázott latex formába fújható (pl. mint a lufi). Keménysége a pumpával szabályozható.

A nők a hüvelyi stimulációhoz, míg a férfiak az anális stimulációhoz használhatják a pumpás latex dildókat. A felfújható latex dildók BDSM játékok izgalmas eszköze lehetnek. Fontos, hogy a latex dildókat megfelelően tisztítsd és fertőtlenítsd minden használat után. Csak latex-kompatibilis síkosítót használj, hogy elkerüld az irritációt és a dildók károsodását. A 100% szilikon latex-kompatibilis síkosítóval a dildó élettartamát, akár évekkel meghosszabbíthatod. Az egyszerű síkosító olaj és tartósítószer tartalma roncsolja a latex anyag és ezáltal az élettartamát.

Felfújható latex

Aktív szűrők

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 13 700 Ft‎ - 29 800 Ft‎

Színek

Színek

Típus

Típus

Funkció

Funkció

BDSM szint

BDSM szint

Méret

Méret

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Facebook posztok