Vibrátorok

Vibrátorok is elérhetők a webáruházunkban. A vibrátor nagyszerű eszköz lehet a szexuális élvezet fokozására és a partnereddel való játékban. A vibrátorok sokféle méretben, formában, funkcióval és árkategóriában rendelhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját preferenciáinak megfelelőt. Minden ember kényelme, egyéni határai eltérőek lehetnek, csak olyan vibrátort válassz, ami kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Aktív szűrők

A vibrátorok szexuális segédeszközök. Rezgő és/vagy pulzáló mozgást generálnak a szexuális stimulációhoz. Vezetékes vagy akkumulátoros kivitelben különböző méretekben, formákban és anyagokból készülhetnek. Dobd fel szexuális életeteket!

A vibrátorokat az intim területek a klitorisz, hüvely, pénisz vagy prosztata stimulálására tudjátok használni a nagyobb élvezetek eléréséhez. A vibrátorok különböző méretekben, formákban, felülettel rendelhetőek, hogy megtaláld a Neked legmegfelelőbbet. A vibrátorok nagy többsége szilikonból készül, de műanyagból, latexből, üvegből is gyártanak extrémebb darabokat. Ha szeretnéd extrémebb körülmények között is használni egy vibrátor, vízálló kivitelt válassz. Egy vízálló vibrátor lehetővé teszi, hogy kádban, zuhany alatt is tudd használni. A vízálló vibrátorok tisztítása sokkal egyszerűbb folyamat. Minden vibrátor különböző rezgési módokkal és sebességekkel rendelkeznek, amelyeket a gombok vagy a mellékelt távirányítóval tudod, tudjátok szabályozni.

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 8 700 Ft‎ - 29 701 Ft‎

Színek

Színek

Anyag

Anyag

Típus

Típus

Funkció

Funkció

BDSM szint

BDSM szint

Mellék szín

Mellék szín

Anyag 2

Anyag 2

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Facebook posztok