BDSM szerepjáték

A BDSM (Bondage (Discipline, Dominance) (Submission, Sadism) Masochism) szexuális beállítottság és játék, amely során a különböző karaktereket, szerepeket vagy szexuális szituációkat játszhattok el erotikus környezetet teremtve. Egy szerepjáték lehetővé teszi, hogy kivetkőzzetek Önmagatokból, felszabadítsátok szunnyadó vágyaitokat és ezáltal új szexuális élményekben lesz részetek.

A BDSM szerepjátékokban általában a domináns fél és a behódoló (szub vagy szolga) szadista, mazohista hajlamait éli meg. A szerepjáték általában kikötözést, hatalom átvételt és egyéb BDSM fantáziákat tartalmazhat.

BDSM kellékek (maszkok, paskolók, bilincsek) használata mindig önkéntes és kölcsönös beleegyezésen alapuljon. A legfontosabb, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat és mindig biztonságban érezzetek magatokat. A BDSM szerepjátékok során fontos a kommunikáció és egymás határainak tiszteletben tartása. Legjobb ha előre megbeszélitek szexuális vágyaitokat és folyamatosan figyeltek a másik reakcióira és figyeltek egymásra. Ha nem is azonnal, de mindenképpen beszéljétek meg ki, mit élt át és osszátok meg egymással hogyan éreztétek magatokat a különböző szituációkban.

Aktív szűrők