BDSM kellékek

BDSM termékek bilincsek, erényövek, nyakörvek, korbácsok, ostorok melyek elővigyázatosan használva mind a két fél számára új kapukat nyithatnak meg!

A BDSM szó az angol Bondage & Discipline - Kötözés-Fegyelmezés (B&D), Domination & submission - Dominancia-Alávetettség (D&S), Sadism and Masochism - Szadizmus-Mazochizmus (S&M) szavakból képzett rövidítések. Korábban az egyszerűbb Szado-Mazochizmus (SM) volt az elterjedtebb kifejezés. A BDSM olyan szexuális szerepjáték ahol egyik fél az irányító a másik az alárendelt szerepét tölti be. A BDSM kellékek olyan eszközök, amelyeket általában a BDSM szexuális játék során használnak.

Bilincseket általában a kezek és/vagy lábak kötözésére használják amivel korlátozzák a mozgást. Lehetnek bőrből, műbőrből, szilikonból vagy acélból. A paskolók és fenyítőpálcák olyan eszközök, amelyekkel az egyik fél testét lehet fegyelmezni a szexuális játék során. Az ilyen eszközök lehetnek puha, mint például a toll vagy a boa, de a kemény anyagok is mint a bambuszpálca vagy műbőr, fém kombinációk is népszerűek. A BDSM maszkokkal a látást és érzékelést lehet korlátozni. A fetish maszkok általában szorosan illeszkednek a az alárendelt szolga arcára, és különböző BDSM szerepjátékokban használhatók. A korbácsok és ostorok az alárendelt fél fenyítésére , fegyelmezésére használhatóak.

Fontos megjegyezni, hogy a BDSM kellékek használata mindig önkéntes és kölcsönös beleegyezésen alapuljon, és mindkét fél jól érezze magát és biztonságban legyen. A BDSM játékok során fontos a kommunikáció és a határok tiszteletben tartása, így a szexuális élmény biztonságos és élvezetes maradhat.

BDSM (Szado Mazo) kellékek

Aktív szűrők

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 390 Ft‎ - 112 400 Ft‎

Kategóriák

Kategóriák

Színek

Színek

Anyag

Anyag

Típus

Típus

Funkció

Funkció

BDSM szint

BDSM szint

Mellék szín

Mellék szín

Anyag 2

Anyag 2

Méret

Méret

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Facebook posztok