Férfi latex

Férfi latex

Aktív szűrők

Latex ruhákkal kapcsolatos információk:

A ragasztott eljárással készült latex ruhák standard méretek után és méretre készítve is rendelhetőek. A méretre készített latex ruhák készítésekor 15%-os felárat számolunk! A latex ruhák a megrendeléstől számított 12-14 héten belül készülnek el!

Méretre készített latex ruhák rendelése mindig a kitöltött mérettáblázattal együtt érvényes!

Minden ragasztott latex ruha rendelésnél előlegként kérjük a megrendelt latex ruhák árának 30%-át. Erről előlegszámlát küldünk majd az előleg beérkezése után indítjuk a latex ruha gyártását!

A latex ruhák méretre készítéséhez szükséges adatokat a mérettáblázatba kell beírni. A méreteket célszerű a meztelen testen levenni, mivel így még pontosabban fog a ruha illeszkedni. Kétféle méretmegadás lehetséges, az első szerint a mért adatokat írod a táblázatba és a gyártó végzi el a szűkebbre szabást. A másik, a gyártáshoz szükséges adatokat közlöd amin a gyártó cég már nem módosít (profiknak)! Kérjük a táblázatban minidig jelezd mely méreteket adtad meg!

A latex ruhák ideértve a szoknyák, nadrágok is 0,4 mm vastag latex anyag felhasználásával készülnek, míg a fűzők elkészítéshez 1 mm vastag latex anyagot használnak. Kérjük a nem standard vastagságú (latex anyag) rendelési igényed, minidig jelezd!

Latex ruhák:

A latex (gumi) egy egyedülálló anyag amit jó látni és jó viselni is. A latex, mint anyag ugyanúgy tökéletesen használható szoknya, nadrág, ruha és bármilyen jelmez elkészítéséhez! A jól megtervezett latex ruha tökéletesen illeszkedik a test formájához követei a vonalait és mint egy második bőr (second skin) úgy viselkedik!

Latex és lakk közti különbség:

A latex egy természetes anyag a gumi.
A lakk egy hordozóra (textilre) ragasztott PVC réteg!

A latex alap állapotban matt anyag mindig fényesíteni kell. A lakk anyag fényét a PVC réteg adja és a felvitt anyagok közti különbség miatt vannak csillogóbbak és lehetnek mattak is pl. a műbőr is ilyen anyag!
Példaként a Matrix című filmben Carrie-Anne Moss lakk ruhákat viselt és a főszereplők közül szinte csak a Persephone-t alakító Monica Bellucci játszott latex ruhában!

Hogyan készülnek a latex ruhák

A latexet egy természetes anyag a gumifa nedvéből készítik. A rubber (gumi) és a latex szó ugyanazt az anyagot takarja. A rubber szó inkább az ipari használatra jellemző a latex szót pedig a ruha és divat világ használja. A természetes gumi áttetsző de a legtöbb esetben befestik az anyagot. Léteznek áttetsző (transparent), félig áttetsző (semi-transparent) és metálos fényű (metallic-latex) latex anyagok is. A nyers latexből kétféle eljárással készíthető ruha mártásos technológiával és ragasztott kivitelben!

Mártott latex ruhák: a folyékony gumiba mártott formára rátapad az anyag majd ezt követően hagyják megszáradni és lehúzzák a mintadarabról. Ezzel az eljárással illesztés mentes ruhadarabok készíthetőek! A mártás miatt a latex anyag vastagsága a kész ruhadarabon nem teljesen egyenletes, de felületük tökéletesen sík. A technológia korlátai miatt csak egy színű latex kesztyűk, latex harisnyák és latex ruhák gyárthatóak mártott eljárással. A több színű, design-os latex ruhákat csak ragasztással lehet elkészíteni viszont ez mindig költésnövelő tényező.

Ragasztott latex ruhák: a folyékony gumiból különböző vastagságú latex anyagot készítenek melyeket tekercsekben árulnak a gyártók, mint a szövet méteráru anyagokat! A latex "lepedőkből" szabásminták alapján kivágják az elkészítendő ruhák darabjait majd összeragasztják őket, éppen úgy mint egy varrónő csak varrógép nélkül. A ragasztott eljárással készült latex ruhák, ruha költeményeknek csak az emberi fantázia szabhat határokat.