Bondage bilincs szettek

A bondage bilincs szettek BDSM szexuális játékok amelyek hozzájárulhatnak a szexuális élmény intenzitásának növeléséhez. Azonban fontos, hogy mindig legyen kommunikáció köztetek, és mindketten tisztában legyetek a saját és a másik határaival! Ez rendkívül fontos, hogy biztonságban és kényelemben élvezhessétek a BDSM játékot.

A bilincs szettek túlnyomó része műbőr készül általában puha belső résszel. A fém bondage bilincs szettek mindenféleképpen tartósabbak viszont a kényelmi faktort itt nem tudjuk a pozitívumok közé sorolni.

A bilincs szettek zárási mechanizmusa legtöbb esetben egyszerű csatos megoldás, de ebből is léteznek lakattal lezárható változatok. A fém bilincs szettek zárás mindig kicsit komplikáltabb, de annál stabilabb a rögzítő stiftek és a csavaros megoldásnak köszönhetően.

  • Műbőr bilincs szettek: Mindig van lehetőség a műbőr bilincsek méret állítására, és erősebb, intenzívebb kötözés élményét kínálják. Olyan pároknak ajánljuk őket akik már próbálkoztak BDSM játékokkal.
  • Fém bilincs szettek: A fém bilincsek a legidőtállóbb és strapabíróbb bondage eszközök. Megbízható és stabil kötözési élményt kínálnak, az ellenállás és a behódolás érzését erősítve.
  • Szőrös bilincs szettek: Ezen bilincsek, többnyire műszőrméből vagy egyéb puha anyagból készülnek. Kellemes érintést biztosítanak a bőrfelületen, ugyanakkor megőrzik a korlátozás érzetét. Kezdő pároknak ajánljuk őket!

Aktív szűrők