Szilikon péniszlakatok

A szilikon péniszlakatok szexuális eszközök, amelyeket leggyakrabban BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism) játékok során használnak. A péniszlakatok a pénisz fizikai korlátozására és ellenőrzésére szolgálnak. Gátolják az alárendelt fél (szub) szexuális aktivitását. A szilikon péniszlakatok nagyban hozzájárulnak a szexuális izgalom és kötözés aspektusaihoz.

A szilikon péniszlakatok a legkényelmesebbek a péniszketrecek között. Színezett szilikonból készülnek ami igen tartós és egyben higiénikus is. A péniszlakatok egy heregyűrűből valamint egy a péniszt körül ölelő, bezáró ketrecből állnak. A heregyűrű a pénisz lakatra csúsztatható, csatolható majd a két elemet lakattal, mini zárral vagy plombával tudod egymáshoz rögzíteni. Izgalmas játék lehet ha a kulcsot aznap a párod veszi magához, mert egy szilikon péniszlakatot akár napokig is viselhetsz.

A szilikon péniszketrecek lehetőséget adnak a domináns fél számára, hogy a szub szexuális vágyait kontrolálja. A péniszlakat megakadályozza a merevedést. A szilikon péniszlakatok a legkényelmesebbek a péniszketrecek között, de ha a megfelelő méretet választod akár több napon keresztül is hordhatod.

Aktív szűrők

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 15 294 Ft‎ - 22 300 Ft‎

Színek

Színek

Funkció

Funkció

BDSM szint

BDSM szint

Anyag 2

Anyag 2

Méret

Méret

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Facebook posztok