BDSM kiegészítők

BDSM kiegészítők és BDSM bútorok általában a szexuális szerepjátékokban használatosak, és az egyik fél irányítását vagy fegyelmezésére használható.

BDSM kiegészítők közé soroltuk azokat a termékeket melyek bár magukban is hasznos termékek lehetnek, de általában csak a BDSM játék kiegészítő elemei pl: lakk lepedők, fém lakatok, karabinerek, csipeszek, tűkerekek.

BDSM bútorok közé tartoznak például a kötöző állványok, a bondage bútorok,amelyek lehetővé teszik a partner korlátozását és a szexuális játékok széles skáláját. A szex hinták és szex székek hasznos kiegészítői lehetnek egy BDSM játéknak.

A BDSM (Bondage & discipline, Domination & submission, Sadism and masochism) egyik legnépszerűbb fetish, ami lehet egy kis popsi paskolás vagy éppen egy extrém szerepjáték. A legfontosabb viszont az egymás iránti bizalom, amely nélkül nem lehet biztonságosan gyakorolni ezt a szexuális játékot. A BDSM szerepjátékban az egyik fél irányítja a másikat, akinek át kell adnia magát a másik akaratának. A szexuális élmény erős és intenzív lehet, de mindig fontos, hogy mind a két fél kényelmesen érezze magát, és az egész BDSM játék önkéntes és szabad akaraton alapuljon.

Az egymásra való odafigyelés és tisztelet rendkívül fontos az egészséges BDSM szerepjátékokban. A szereplőknek előre meg kell beszélniük a határaikat, és egyértelműen kell kifejezniük, hogy mi az, amit nem kívánnak. A biztonsághoz mindenféleképpen szükség van megfelelő ismeretekre, tapasztalatokra, és az eszközök és bútorok biztonságos használatára. A BDSM nem csak szexuális játék, hanem életmód is lehet, amelyben az emberek egymás iránti tisztelete, szolidaritása és elfogadása alapvető fontosságú.

BDSM kiegészítők és BDSM Bútorok

Aktív szűrők

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 490 Ft‎ - 112 400 Ft‎

Kategóriák

Kategóriák

Színek

Színek

Anyag

Anyag

Típus

Típus

Funkció

Funkció

BDSM szint

BDSM szint

Mellék szín

Mellék szín

Anyag 2

Anyag 2

Méret

Méret

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Facebook posztok