BDSM kiegészítők

BDSM kiegészítők és BDSM bútorok általában a szexuális szerepjátékokban használatosak, és az egyik fél irányítását vagy fegyelmezésére használható.

BDSM kiegészítők közé soroltuk azokat a termékeket melyek bár magukban is hasznos termékek lehetnek, de általában csak a BDSM játék kiegészítő elemei pl: lakk lepedők, fém lakatok, karabinerek, csipeszek, tűkerekek.

BDSM bútorok közé tartoznak például a kötöző állványok, a bondage bútorok,amelyek lehetővé teszik a partner korlátozását és a szexuális játékok széles skáláját. A szex hinták és szex székek hasznos kiegészítői lehetnek egy BDSM játéknak.

A BDSM (Bondage & discipline, Domination & submission, Sadism and masochism) egyik legnépszerűbb fetish, ami lehet egy kis popsi paskolás vagy éppen egy extrém szerepjáték. A legfontosabb viszont az egymás iránti bizalom, amely nélkül nem lehet biztonságosan gyakorolni ezt a szexuális játékot. A BDSM szerepjátékban az egyik fél irányítja a másikat, akinek át kell adnia magát a másik akaratának. A szexuális élmény erős és intenzív lehet, de mindig fontos, hogy mind a két fél kényelmesen érezze magát, és az egész BDSM játék önkéntes és szabad akaraton alapuljon.

Az egymásra való odafigyelés és tisztelet rendkívül fontos az egészséges BDSM szerepjátékokban. A szereplőknek előre meg kell beszélniük a határaikat, és egyértelműen kell kifejezniük, hogy mi az, amit nem kívánnak. A biztonsághoz mindenféleképpen szükség van megfelelő ismeretekre, tapasztalatokra, és az eszközök és bútorok biztonságos használatára. A BDSM nem csak szexuális játék, hanem életmód is lehet, amelyben az emberek egymás iránti tisztelete, szolidaritása és elfogadása alapvető fontosságú.

BDSM kiegészítők és BDSM Bútorok

48 termék található.

1-48 / 48 elem mutatása

Aktív szűrők

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 490 Ft‎ - 98 401 Ft‎

Kategóriák

Kategóriák

Színek

Színek

Anyag

Anyag

Típus

Típus

Funkció

Funkció

BDSM szint

BDSM szint

Mellék szín

Mellék szín

Anyag 2

Anyag 2

Méret

Méret

Facebook posztok