Erényövek péniszketrecek

Az erényövek és péniszketrecek olyan eszközök, amelyek általában fizikai korlátokat képeznek és megakadályozzák az alárendelt fél szexuális aktivitását. Az erényövek általában fémből vagy műanyagból készülnek kényelmesebb változatok szilikonból. A nemi szerv köré kell helyezni, és célja, hogy megakadályozzák a szexuális együttlétet vagy önkielégítést. Az erényövek hagyományosan az áldozatokkal való manipulációra és az engedelmességre való kényszerítésre szolgáltak. Manapság már sokan önkéntesen használják az erényövet szexuális játékok során, és élvezik az általa nyújtott korlátozásokat és kihívásokat.

A péniszketrec hasonlóan működik, de általában csak a péniszt tartja szorosan és megakadályozza a merevedést és a szexuális érintkezést. Az alárendeltet ezzel a módszerrel is manipulálni lehet, de az emberek szexuális játékok során használják, mint az erényövet.

Fontos hangsúlyozni, hogy az erényövek és péniszketrecek használata mindig önkéntes alapú kell legyen, és csak biztonságos, kielégítő és kölcsönös beleegyezéssel történjen. Az erényövek használata előtt fontos, hogy a felek megbeszéljék azokat a határokat, amelyeket nem kívánnak átlépni, és hogy az eszközök biztonságosak legyenek.

Az erényövek és péniszketrecek megakadályozzák az alárendelt fél szexuális aktivitását

Aktív szűrők

Facebook posztok