Latex bugyik

100% Latex (rubber), fetish bugyik igazán extrém játékhoz

Aktív szűrők

Latex ruhákkal kapcsolatos információk:

A latex (gumi) egy egyedülálló anyag amit jó látni és jó viselni is. A latex, mint anyag ugyanúgy tökéletesen használható szoknya, nadrág, ruha és bármilyen jelmez elkészítéséhez! A jól megtervezett latex ruha tökéletesen illeszkedik a test formájához követei a vonalait és mint egy második bőr (second skin) úgy viselkedik!

Latex és lakk közti különbség

A latex egy természetes anyag a gumi.
A lakk egy hordozóra (textilre) felvitt PVC réteg!

A latex alap állapotban matt felületű anyag, általában fényesíteni kell. A lakk anyag fényét a PVC réteg adja és a felvitt anyagok közti különbség miatt vannak csillogóbbak és lehetnek mattak is pl. a műbőr is ilyen anyag!
Példaként a Matrix című filmben Carrie-Anne Moss lakk ruhákat viselt és a főszereplők közül szinte csak a Persephone-t alakító Monica Bellucci játszott latex ruhában!

Hogyan készülnek a latex ruhák

A latexet egy természetes anyag a gumifa nedvéből készítik. A rubber (gumi) és a latex szó ugyanazt az anyagot takarja. A rubber szó inkább az ipari használatra jellemző a latex szót pedig a ruha és divat világ használja. A természetes gumi áttetsző, de a legtöbb esetben befestik az anyagot. A nyers latexből kétféle eljárással készíthető ruha mártásos technológiával és ragasztott kivitelben!

Mártott latex ruhák: a folyékony gumiba mártott formára rátapad az anyag majd ezt követően hagyják megszáradni és lehúzzák a mintadarabról. Ezzel az eljárással illesztés mentes ruhadarabok készíthetőek! A mártás miatt a latex anyag vastagsága a kész ruhadarabon nem teljesen egyenletes, de felületük tökéletesen sík. A technológia korlátai miatt csak egy színű latex kesztyűk, latex harisnyák és latex ruhák gyárthatóak mártott eljárással. A több színű, design latex ruhákat csak ragasztással lehet elkészíteni viszont ez mindig költésnövelő tényező.

Ragasztott latex ruhák: a folyékony gumiból különböző vastagságú latex anyagot készítenek melyeket tekercsekben árulnak a gyártók, mint a szövet méteráru anyagokat! A latex "lepedőkből" szabásminták alapján kivágják az elkészítendő ruhák darabjait majd összeragasztják őket, éppen úgy mint egy varrónő csak ragasztással. A ragasztott eljárással készült latex ruhák, ruha költeményeknek csak az emberi fantázia szabhat határokat.