Fenyítő pálcák

A BDSM szerepjátékokban a fenyítés igen népszerű és sokféle eszközt használnak erre a célra, beleértve a fenyítő pálcákat.

A fenyítő pálcák a BDSM világában a fizikai büntetés eszközei. A fenyítő pálcákat általában arra használják, hogy biztonságos módon, de intenzív fizikai fájdalmat okozzanak az alárendelt félnek. Mint minden más BDSM eszköz, játék így a fenyítő pálcák használata is  megköveteli a kölcsönös beleegyezést.

A fenyítő pálcák különböző anyagokból készülhetnek mint például rattan, bambusz, műanyag, szilikon esetleg fém. A bambusz pálcák igen népszerűek, mert rugalmas és hosszan tartó. A bambusz és műanyag pálcák merevebbek, és általában intenzívebb fájdalmat okoznak. A rövid és vékony fenyítő pálcák általában kevésbé intenzív élményt biztosítanak. A hosszabb és vastagabb típusokkal intenzívebb fájdalmat tudsz okozni.

Amikor  fenyítő pálcát használsz, fontos figyelembe venned, hogy a test bizonyos részein a bőr vékonyabb és sérülékenyebb. Ahol a bőr vékonyabb, vagy közvetlenül a csont fölött található,kerüld a fenyítő pálcák használatát a komolyabb sérülések elkerülése végett.

Mint minden BDSM játékban, a fenyítő pálcák használatakor fontos a kölcsönös beleegyezés. A biztonság érdekében a játék során használt biztonsági szó mindig hasznos lehet. A biztonsági szó az a szó amivel azonnal leállíthatod a játékot, ha túl soknak érzed a fájdalmat.

Aktív szűrők