Láb boka bilincsek

A láb és boka bilincsek BDSM szexuális játékok amelyek hozzájárulhatnak a szexuális élmény intenzitásának növeléséhez. Azonban fontos, hogy mindig legyen kommunikáció köztetek, és mindketten tisztában legyetek a saját és a másik határaival! Ez rendkívül fontos, hogy biztonságban és kényelemben élvezhessétek a BDSM játékot.

A láb és boka bilincsek túlnyomó része műbőr készül általában puha belső résszel. A fém bilincsek mindenféleképpen tartósabbak viszont a kényelmi faktort itt nem tudjuk a pozitívumok közé sorolni.

A láb és boka bilincsek zárási mechanizmusa legtöbb esetben egyszerű csatos megoldás, de ebből is léteznek lakattal lezárható változatok. A fém bilincsek zárás mindig kicsit komplikáltabb, de annál stabilabb a rögzítő stiftek és a csavaros megoldásnak köszönhetően.

  • Műbőr bilincsek: Mindig van lehetőség a műbőr bilincsek méret állítására, és erősebb, intenzívebb kötözés élményét kínálják. Olyan pároknak ajánljuk őket akik már próbálkoztak BDSM játékokkal.
  • Fém bilincsek: A fém bilincsek a legidőtállóbb és strapabíróbb bondage eszközök. Megbízható és stabil kötözési élményt kínálnak, az ellenállás és a behódolás érzését erősítve.

  • Szőrös bilincsek: Ezen bilincsek, többnyire műszőrméből vagy egyéb puha anyagból készülnek. Kellemes érintést biztosítanak a bőrfelületen, ugyanakkor megőrzik a korlátozás érzetét. Kezdő pároknak ajánljuk őket!

Aktív szűrők